Ventanas aluminio farre

Les finestres d’alumini milloren la teva qualitat de vida

Cada estació arriba amb el seu clima, les seves temperatures, els seus sons. Tots aquests factors es prenen en compte durant el disseny de les nostres finestres d’alumini. Durant l’hivern volem evitar la fred i aprofitar la llum, a l’estiu preferim protegir-nos de la calor, buscant l’ombra i la frescor, mentre que en altres moments de l’any ens ve de gust relaxar-nos en observar la pluja però, per descomptat, sense mullar-nos. De la mateixa manera, hi ha temporades o moments del dia que resulten més plujosos que altres.

¿Has observat cóm es perceben els canvis en el tràfic dels carrers, la sortida d’un col·legi proper o la festa d’un veí?

O pot ser hagui alguna instal·lació o nau industrial a la zona on els sons t’estimaries més no escoltar. Sigui que es tracti d’aïllar la teva casa del clima o dels sorolls, una bona elecció en el moment de comprar les teves finestres et proporcionarà  la solució més adient per a que puguis gaudir, treballar o teletreballar còmodament en els teus espais.

La barrera tèrmica en les finestres d’alumini

L’aïllament tèrmic al qual s’arriba amb unes finestres de qualitat de Cristalleries Farré es tradueix no només en confort sinó també en un considerable estalvi energètic i per tant econòmic. Sigui hivern o estiu, la regulació de la temperatura desitjada serà més fàcil gràcies a les nostres finestres que proporcionen el que s’anomena tècnicament «barrera tèrmica».

Dintre de les estructures de les nostres finestres es col·loquen elements aïllants que prevenen  el flux d’energia tèrmica entre els materials. La part superior i exterior de les finestres estan separades amb un material que redueix la transferència de temperatura, permetent així que els canvis exteriors tinguin una gran incidència de la temperatura interior.  

¿Saps quina és la part més eficient de la teva finestra pel que fa a l’aïllament?

Malgrat que a primera vista no sembli lògic, els panells de cristall són més eficients energèticament que els marcs.   

Dit això, altre aspecte tèrmic important que deus conèixer durant l’elecció de les teves finestres és el que té a veure amb els vidres. A més a més de  les barreres tèrmiques dels marcs, també les càmeres entre els cristalls potencien l’aïllament tèrmic i acústic. A Cristalleries Farré hem creat el sistema Insonor-gas per augmentar encara més les capacitats d’aïllament de les nostres finestres. Aquest sistema de marca pròpia consisteix en la injecció de gasos pesats a l’interior de les càmeres de vidre durant la seva fabricació.  

Gràcies a la avançada tecnologia que s’aplica en la fabricació dels marcs i cristalls, aquest tipus de finestres poden ser utilitzades en la construcció de «cases passives», de las quals parlarem en altre post per què realment és un tema fascinant sobre el que val la pena aprofundir.   

Per últim, tot i que no menys important, deus saber que totes aquestes barreres tèrmiques funcionen també com a barreres sonores. Els elements que es col·loquen dintre del marc són també excel·lents aïllants acústics ja que disminueixen la transmissió de vibracions, i per tant de sons. 
És així com la actual tecnologia en finestres de alumini et proporcionen un significatiu estalvi energètic i econòmic sense que tinguis que renunciar al confort a la teva llar o als teus espais de treball.

Qualsevol dubte o consulta que tinguis, escriure’ns a: aluminis@cristalleriesfarre.com i ens posarem en contacte amb tu. Gràcies.