Ventanas vidrio y aluminio

La transparència del vidre com a element de decoració

Quan penses que, gràcies al vidre, les finestres són el llindar entre el teu mur interior i el exterior, comences a entendre la importància que té fer una bona elecció. 

En termes de decoració la finestra també pot ser considerada com un moble, per tant és fonamental harmonitzar-la  amb les façanes exteriors i interiors on encaixen. Per això és important escollir el material també per motius estètics. El color, el acabat, les línies, les dimensions o fins i tot els ferratges que marquen la diferència. Has de tenir en compte que el estil de les finestres que escullis anirà a influenciar sobre el estil del mobiliari interior.

Amb l’alumini es poden crear marc robustos de disseny prim i que deixen molt espai pels cristalls, per a permetre que entri lla llum o aprofitar alguna vista que vulguis tenir en casa com si fos un quadre paisatgístic sobre vidre. És per això que les finestres d’alumini s’utilitzen com a elements arquitectònics i decoratius, aprofitant la possibilitat de fer panels de vidre i de diferents dimensions adaptades als requisits de disseny que busques. 

Però a més a més de propiciar vistes extenses mitjançant el vidre, les finestres de Cristalleries Farré també es poden aplicar per a generar dissenys que emmarquen detalls o integren patrons de la decoració.  

Ja sigui que vulguis expandir un espai o fer-lo més acollidor, la flexibilitat de disseny que ofereixen les finestres d’alumini t’ho permetrà.

Vidre i alumini en l’estil del teu ambient

Les finestres d’alumini solen ésser un excel·lent complement en les cases elegants i de tipus modern, ja que accentuen les línies netes d’aquests estils. I justament per això, si s’elegeixen les tonalitats neutres en el color del mar, aquestes finestres s’adapten a qualsevol estil de decoració, la qual cosa és perfecte si encara no saps quin tipus de disseny aniràs a utilitzar en els teus ambients, o si t’estimes més tenir una finestra que es vagi adaptant a mida que els teus gustos vagin canviant. Per què no hi ha res més renovador que canviar la decoració de la teva casa de tant en tant, ¿no creus? 

A continuació et deixem uns consells interessants de disseny sobre el color del marc d’una finestra que pot ser no havies considerat:

  • El color blan emmarca la vista, mentre que el negre sigui amb ella.  
  • Els marcs negres agregen dramatisme i estil a la teva decoració.  
  • Al contrari del que la gent pensa, les finestres negres no sobresurten tant en la superfície d’una paret com ho fan molts altres colors, es perceben com una línia d’ombra que desaparegui. 
  • Pel que es refereix a l’interior de la casa, si el teu espai no té caràcter i encant, el blanc serà la millor elecció per emmarcar el vidre. En canvi en estils més industrials el negre pot ésser una bona opció per a ressaltar amb elegància altres elements, com per exemple els maons.

Per descomptat que també pots escollir les de colors, et podem oferir una ampla varietat. A Cristalleries Farré te ajudarem a trobar el color ideal de les teves finestres d’alumini, contacta amb nosaltres mitjançant info@cristalleriesfarre.com