historia farre

Una mica d’història...

Tot va començar l’any 1965, quan en Josep Farré i Hernández i la seva esposa Antònia López Mora, filla de família del ram del vidre, van decidir iniciar-se en l’aventura de fundar l’empresa Cristalleries Farré.

Amb el pas del temps i adaptant-se a les millores i innovacions que anaven sorgint, la passió pel vidre es va transmetre de pares a fills qui ara, junt amb dos dels seus néts, es dediquen a dirigir l’empresa i a crear i oferir els millors productes en vidre del sector.

Què fem?

Cristalleries Farré és una empresa familiar on ens agrada cuidar dels nostres clients i dels nostres empleats, i garantir que tots els serveis i productes que oferim són de qualitat i donen resposta a les necessitats que els clients plantegen.

On som?

Ubicats al polígon industrial de la població de Piera, amb unes instal·lacions de més de 2.000 metres quadrats, a Cristalleries Farré ens hi dediquem a la fabricació del vidre i l’alumini per tal de donar resposta a les necessitats d’altres serveis industrials, instal·ladors i particulars. Ja sigui per a peces comunes com per aquelles que s’hagin de fer a mida.

Com treballem?

Tots els processos que duem a terme a les nostres instal·lacions estan realitzats amb maquinària específica i supervisats, en tot moment, per personal altament qualificat i especialitzat.

Plaços d’ entrega

Amb l'objectiu d'oferir la millor atenció als nostres clients, en el que es refereix a vide, gestionem les comandes en un plaç de 48 hores. En cas de l’ alumini, les entregues les resolem d’acord a la urgencia que el client presenta. Per a això pots comunicar-te amb nosaltres per qualsevol dels nostres canals i establirem la data més adequada.

Personal qualificat

Estem en continua formació i dedicació a la millora de tots els nostres serveis, treballem amb la il·lusió d’oferir els millors productes i qualitat del sector, a més del millor assessorament.

filosofia cristaleria farre

Filosofia

La nostra filosofia es centra en garantir un tracte proper i personalitzat a tots els nostres clients. Ja siguin grans empreses, mitjanes, petites o particulars. 

Oferim assessorament en tot el que el client necessiti, així com adaptabilitat, personalització, qualitat i preu. 

Treballem dia rere dia per tal de millor i oferir les solucions més adequades pels nostres clients a preus realment competitius.