Amplia varietat de vidres

A Cristalleries Farré treballem per a oferir-te les millors solucions en vidre completament adaptades a les teves necessitats, treballant una amplia varietat de vidres dotats de la més alta qualitat, innovació i professionalitat.

fabricacion vidrio farre

Fabricació

A les nostres instal·lacions portem a terme la fabricació i manipulació del vidre per tal d’adaptar-lo a les necessitats de tots els teus projectes.

Realitzem talls, bisellats, polits, formes, estries, taladres, escaires, puntes arrodonides, vidres laminats de seguretat, vidres antibales, vidres resistents al foc, vidre templat, serigrafies i treballs en arena i matisat.

Tot el que necessitis en vidre, a Cristalleries Farré t’ho proporcionem. Demana’ns informació!

Tipus de vidres

Com a especialistes, i donada la nostra llarga trajectòria i experiència, oferim una àmplia varietat de productes en diferents tipus de vidres:

Vidre Aïllant INSONOR-GAS

A Cristalleries Farré creiem en la innovació, la qualitat i el servei. I busquem oferir als nostres clients els millors materials que els hi garanteixin les més elevades prestacions. Per això hem creat el vidre aïllant INSONOR-GAS, un producte especial per a tancaments i finestres que ofereix un aïllament molt superior. No et conformis amb qualsevol cosa, INSONOR-GAS és la millor opció!

Vidre Pla o Monolític

Als nostres tallers portem a terme la fabricació de totes les peces que ens demanen els clients. Moltes d’elles fetes amb vidre pla, que proporciona una elevada transmissió lluminosa, claredat òptica i un bon aïllament tèrmic. A més, ens permet fer peces amb superfícies planes i resistents i en les diferents formes que calguin per fer elements de decoració, com miralls, vidres de taules... Tot el que necessites en vidre pla ho trobaràs a Cristalleries Farré!

Vidre templat

El vidre templat proporciona quatre o cinc vegades més resistència que el vidre normal. Es fabrica a partir del vidre pla i els processos es porten a terme de manera tèrmica, arribant a temperatures de fins a 600º. És la solució perfecta per a tots aquells productes que necessiten més seguretat i resistència, com per exemple portes, taules de vidre, mampares de bany... A Cristalleries Farré t’ajudarem a escollir i dissenyar les teves peces, garantint la màxima qualitat i originalitat.

Vidre laminat

El vidre laminat és, bàsicament, la unió de dues o més làmines de vidre entre les quals s’hi intercala un altre material que ofereix propietats addicionals. Té una gran resistència i proporcionen seguretat, així com la reducció de la lluminositat, aïllament tèrmic o acústic i pot utilitzar-se per a portes de seguretat, cristalleres d’edificis, baranes d’escales, parets divisòries, vitrines, aquaris, tancaments de terrats, ascensors... Fes que els teus projectes tinguin les millores solucions en vidre!

Vidre decoratiu

A les nostres instal·lacions també treballem el vidre decoratiu, que consisteix en la unió de dos o més vidres laminats entre els quals es col·loca una pel·lícula intermèdia que produeix una imatge o color que es pot veure des de l’interior però no des de l’exterior. A més, aquest tipus de vidre redueix la calor i protegeix de la radiació ultraviolada. Amb el vidre decoratiu de Cristalleries Farré gaudiràs d’una estètica i qualitat immillorable!

Vidre antilliscant

Un altre de les solucions que us oferim a Cristalleries Farré és l’ús del vidre antilliscant. És ideal per a terres de vidre que garanteixin seguretat antilliscant. El nostre vidre antilliscant garanteix durabilitat i resistència. per ser un vidre consistent i sòlid, també s'utilitza en escales, rampes, zones de pas, sostres. està compost per dos o més vidres, depenent de l'ús que se li donarà. A Cristalleries Farré tenim varies referències. Demana’ns informació!

Quin tipus de vidre necessites?

Oferim una àmplia varietat de vidres segons les necessitats dels teus projectes.